Vleesvee ten Dam

Vleespakketten

 

Het vlees van een Blonde koe of stier is fijn van structuur en bijzonder mals. Mede door de zeer goede verhoudingen tussen vlees, vet en beenderen, is het vlees geliefd bij de betere restaurants in ons land.

Omdat deze dieren in grote rust zijn opgegroeid op weidegronden van staatsbosbeheer, is het vlees van hoogwaardige kwaliteit.

Ook voor particulieren is het nu mogelijk dit (h)eerlijke vlees te proeven en te kopen.

 u kunt zelf in vullen wat u in het paket wilt hebben en hoe duur u het wil maken.

 

 

Tarieven Vlees
Lever € 0,10 per 100 gr.
Mergpijp € 0,25 per 100 gr.
Schenkel € 0,55 per 100 gr.
Gehakt € 0,80 per 100 gr.
Soepvlees € 0,95 per 100 gr.
Verse worst € 0,95 per 100 gr.
Riblappen € 1,05 per 100 gr.
Braadstuk/ Runderlap € 1,05 per 100 gr.
Stoofvlees € 1,05 per 100 gr.
Rollade € 1,30 per 100 gr.
Sukade lapjes € 1,35 per 100 gr.
Hollandse biefstuk    € 1,70 per 100 gr.
Ribeye € 1,80 per 100 gr.
Entrecote € 1,80 per 100 gr.
Kogel biefstuk € 1,95 per 100 gr.
Ossenhaas € 3,55 per 100 gr.